SPOR KOMPLEKSİMİZ

Mimar Sinan Spor Merkezi; Büyükçekmece Mimar Sinan bölgesinde yer alan; kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kapalı halı saha, iki adet kapalı tenis kortu ve çok amaçlı kullanılabilecek kapalı spor salonu ile hizmet veren bir spor kompleksidir.

Üyelerine geniş bir spor imkanı sunan Mimar Sinan Spor Merkezi hizmet kalitesi ve konumu ile tercih nedeni, bununla beraber üyelerimize personal trainer (kişisel antrenör) eşliğinde sağlı bir spor yapma imkanı sunmaktadır.

Bunların yanı sıra yaz ve kış okulu eğitimlerimizle beraber çocuğunuz içinde kaliteli bir spor hayatının temellerini atıyoruz. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Temel Jimanstik, Aikido, Su altı hokeyi branşlarımız ile yaz ve kış okullarıyla hizmet vermektedir.