CAMBRIDGE ENGLISH

CAMBRIDGE ÜNİVERSİTESİ DİL  SINAVLARINDAKİ ÜSTÜN BAŞARIMIZ

Cambridge Üniversitesinin bir departmanı olan Cambridge ESOL tarafından her yıl düzenlenen “Cambridge Üniversitesi Dil Yeterlilik Sınavları” dünyada en çok bilinen ve geçerli olan sınavlardan birisidir.Bu sınav  ana dili İngilizce olmayanların  İngilizce bilgi ve becerilerini (dinleme, yazma, okuma, anlama, konuşma) ölçmek amacıyla, dünyada 130 ülkenin 2,700 den fazla  merkezinde düzenlenmektedir. Sınav sonucunda katılımcılara sertifika verilir ve bu sertifikalar  tüm dünyada üniversitelerin, okulların, şirketlerin ve devlet kurumlarının da içinde bulunduğu 12,000 kurum  tarafından kabul edilir.  Ayrıca Cambridge ESOL sınavından aldığınız sertifika ömür boyu geçerliliğe sahiptir.

Öğrencilerimiz genel ve özel okullar için İngilizce sınavları olan  YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET ve FCE  sınavlarına girmişlerdir.

Öğrencilerimiz bu sınavlarda ; Türkiye genelinde, Marmara Bölgesinde ve İstanbul genelinde katılan okullar arasında elde edilen genel ortalamaların üzerine çıkarak bizleri gururlandırmışlardır.

Mimar Sinan Özel Okulları olarak bu başarımızda emeği olan  tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz…

İŞTE BAŞARIMIZI KANITLAYAN ORTALAMALAR

·      Starters;

Türkiye (4,19), Marmara Geneli (4,23), İstanbul (4,25),
Mimar Sinan Özel Okulları (4,53)

·      Movers;

Türkiye (3,58), Marmara Geneli (3,62), İstanbul (3.67),
Mimar Sinan Özel Okulları (4,44)

·      Flyers;

Türkiye (3,39), Marmara Geneli (3,47), İstanbul (3,50),
Mimar Sinan Özel Okulları (3,92)

Cambridge ESOL ÖDÜL TÖRENİMİZ

İlk Cambridge English: Young Learners sınavı

Young Learners English: Starters olarak da bilinen Cambridge English: Starters, çocukların dil öğrenme serüveninde atılan ilk adımdır. Bu sınav sayesinde, çocuklar günlük yazılı ve sözlü İngilizce ile eğlenceli ve motive edici bir şekilde tanışma imkanı bulur.

Cambridge English: Starters, temel eğitimin ilk ve ikinci kademesindeki çocuklara yönelik üç Cambridge English: Young Learners sınavının birincisidir.

İkinci Cambridge English: Young Learners sınavı

Young Learners English: Movers olarak da bilinen Cambridge English: Movers, çocukların dil öğrenme serüveninde Cambridge English: Starters sınavından sonraki adımdır. Çocukların dil becerilerini geliştirmesine ve İngilizce seviyelerini ilerletmesine yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur.

Cambridge English: Movers, temel eğitimin ilk ve ikinci kademesindeki çocuklara yönelik üç Cambridge English: Young Learners sınavının ikincisidir.

Üçüncü Cambridge English: Young Learners sınavı

Young Learners English: Flyers olarak da bilinen Cambridge English: Flyers, çocukların dil öğrenme serüvenindeCambridge English: Movers sınavından sonraki adımdır. Çocukların temel seviyede günlük sözlü ve yazılı İngilizce ile başa çıkabildiğini göstermenin mükemmel bir yoludur.

Cambridge English: Flyers, temel eğitimin ilk ve ikinci kademesindeki çocuklara yönelik üç eğlenceli, motive edici Cambridge English: Young Learners sınavının en yüksek seviyesidir.

İngilizce öğrenmek için mükemmel bir ilk adım

Key English Test (KET) for Schools olarak da bilinen Cambridge English: Key for Schools, bir öğrencinin basit, günlük yazılı ve sözlü İngilizceyi kullanabildiğini gösterir.

Cambridge English: Key for Schools temel seviyede bir yeterliktir

Günlük kullanım için pratik İngilizce

Preliminary English Test (PET) olarak da bilinen Cambridge English: Preliminary, orta seviyede bir yeterliktir. İşte, okulda ve seyahat sırasında İngilizce dil becerilerinizi kullanabildiğinizi gösterir.

Eğitim alanında, iş hayatında ve günlük hayatta başarıya hazırlık

Cambridge English: First for Schools, öğrencilerin ilgi alanlarına göre özel olarak uyarlanmıştır ve bu nedenle öğrencilerin İngilizce öğrenme motivasyonlarını artırır. İyi bilinen konulara ve durumlara dayalı olduğundan, öğrencilerin İngilizce bilgilerini kullanırken kendilerine güvenmelerini sağlar ve daha üst seviyedeki yeterliklere ilerleme konusunda ilham verir. Cambridge English: First for Schools üst-orta seviyede bir yeterliktir.

http://www.cambridgeenglish.org/   Daha geniş bilgi için lütfen bakınız.
CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESMENT için tıklayınız.