YAZ OKULLARI

Mimar Sinan Eğitim Kurumları olarak tüm öğrencilerin yoğun geçen eğitim yılının ardından yaz tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerini, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini, arkadaşlık ve takımdaşlık duygusunu geliştirmelerini, zamanını doğru ve disiplinli bir şekilde planlayabilmelerini, beslenme, dinlenme ve kişisel temizlik gibi olguları kazanmalarını sağlamak amacıyla oluşturmuş olduğumuz Yaz Okulu programımız, 20 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında faaliyet gösterecektir.

* Yaz okulumuz, 2017-2012 yılları arasında doğan öğrenciler için uygundur.
* Gruplar en fazla 15 kişiden oluşacaktır.
* Her grup için gün boyunca eşlik eden grup lideri verilecektir.

Yaz okulu dönemleri:
1. dönem (3 Hafta): 20 Haziran-8 Temmuz
2. dönem (2 Hafta): 18 Temmuz-29 Temmuz
3. dönem (2 Hafta): 1 Ağustos-12 Ağustos
4. dönem (2 Hafta): 15 Ağustos-26 Ağustos

Yaz okulumuzda hafta içi Tam Gün - Yarım Gün ve Tek Branş seçenekleri bulunmaktadır.
09.00 – 12.30 Yarım Gün ( Kahvaltı dâhil program)
09.00 – 16.30 Tam Gün ( Kahvaltı – Öğle Yemeği – İkindi Kahvaltısı dâhil program) olacak şekilde faaliyet gösterecektir.
Tek Branş seçenekleri için ders saatleri, antrenörler ve eğitmenler tarafından talebe göre belirlenir.

Yaz okulu programımız yaş gruplarına ve yarım/tam gün seçeneklerine göre; basketbol, voleybol, futbol, yüzme, tenis, badminton, cimnastik, masa tenisi, survivor, izcilik, akıl oyunları, happyhour saati gibi zengin içerikli derslerden oluşmaktadır.
İlgilenen tüm öğrencilerimizi yaz okulu programımıza bekliyoruz.

Yaz Okuluna ön kayıt yaptırmak veya Yaz Okulu hakkında bilgi almak için ekteki formu doldurmanız halinde sizlere en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Mimar Sinan Eğitim Kurumları