KULLANIM ŞARTLARI

www.mskolek.k12.tr, İnönü Cad. No:89 Mimarsinan Büyükçekmece 34535 İstanbul-TÜRKİYE adresinde yerleşik merkezi olan, MİMAR SİNAN EĞİTİM KURUMLARI'na ait bir internet sitesidir. Aşağıdaki Gizlilik Politikası Internet üzerinde www.mskolek.k12.tr sitesi üzerinden elde edinilen bilgilerin toplanması, paylaşılması ve korunması ile ilgili olan kullanıcı haklarını açıklamaktadır.

MİMAR SİNAN EĞİTİM KURUMLARI, tüketicilere www.mskolek.k12.tr isimli sitesinden sitenin içerisinde yayınlanan ve her zaman güncellenerek geliştirilen içeriği sunmakta ve bu şekilde bu içeriklerin kullanıcılara sunumunu yapmaktadır.

Kullanıcılar, www.mskolek.k12.tr sitesini ziyaret ederek; aşağıdaki maddeleri kabul ettiklerini beyan ve taahhüt etmiş olurlar. Aşağıda yer alan Gizlilik Politikası maddelerinin herhangi bir kısmını ya da tamamını kabul etmeyen kullanıcıların siteyi kullanmamaları gerekir. Gizlilik Politikası herhangi başka bir kaynak veya yöntem kullanılmadan sadece www.mskolek.k12.tr üzerinden elde edilen bilgiler için geçerlidir.

1. Kişisel bilgiler olarak tanımlanan; adınız ve soyadınız ve T.C. Kimlik Numaranız, adres bilgileriniz, e-posta adresiniz ve şifreniz sitemizdeki hizmetlerden rahatça faydalanabilmeniz amacıyla şifreleme sistemi ile güvenli olarak saklanmaktadır.

2. Sitemizin diğer internet-web sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik-güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan MİMAR SİNAN EĞİTİM KURUMLARI sorumlu değildir.

3. Kullanıcılarımızın kişisel bilgilerini devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi gibi durumlarda, kanuni ve yasal sebeplerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurum ve kuruluşları ve resmi makamlarla haber vermeden paylaşabiliriz.

4. Sitemizde yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda (MİMAR SİNAN EĞİTİM KURUMLARI ile anlaşmasına göre üçüncü sahıslara ait olanlar hariç) tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları MİMAR SİNAN EĞİTİM KURUMLARI ’ne aittir.

5. Her türlü soru ve şikâyetleriniz için info@mskolej.k12.tr adresine mail atarak ya da sitemizde bulunan telefon numaralarından müşteri destek hattımıza ulaşabilirsiniz.

6. Bu siteden toplanan bilgiler şirketin satılması, birleşmesi veya yeniden yapılandırılması gibi durumlardan kaynaklanan şirket yapısındaki değişikliklerde üçüncü şahıs ya da kuruluşlara satılabilir veya devredilebilir.