CAMBRIDGE ENGLISH / Cambridge ESOL ÖDÜL TÖRENİMİZ

Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz 2017-2018 Eğitim yılında da öğrencilerimiz British Side tarafından gerçekleştirilen Cambridge English Sınavlarına girmişlerdir. Cambridge English Sınavları dünya çapında öğrencilerin İngilizce seviyelerini uluslararası alanda en iyi derecede belgelendirebileceği, geçerliliği ve güvenirliği en yüksek sınavdır.

Okulumuzda öğrenciler 2. Sınıfta Starters sınavı ile Cambridge English Sınavına girmeye başlarlar ve 8. Sınıf öğrencilerimiz FCE sınavı ile İngilizce seviyelerini belgelendirirler.

21 Eylül 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen törenle geçen yıl sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Türkiye ve İstanbul ortalamalarının üstünde başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz