Almanya Kardeş Okul Projesi 2023-09-29

Kardeş okulumuz Almanya Gesamtschule Erle Lisesi müdürü ve proje sorumlusu öğretmenleri ile 2023-2024 eğitim yılına ilişkin eylem planı oluşturmak amacıyla bir çevrim içi toplantı gerçekleştirildi. Bu yıl projede yer alacak öğrencilerimizin Birleşmiş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Hedefleri "11. Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar, 12. Sorumlu Üretim ve Tüketim, 13. İklim Eylemi ve 17. Amaçlar için Ortaklıklar" maddeleri kapsamında çalışma ve projeler yürütmesi kararlaştırıldı.

Um einen Aktionsplan für das Schuljahr 2023–2024 zu erstellen sind die Schulleiter und die am Projekt verantwortlich Lehrer der Partnerschule Gesamtschule Erle bei einem Online-Treffen zusammengekommen.

In diesem Jahr wurde beschlossen, dass die am Projekt beteiligten Schüler die Studien und Projekte im Rahmen der Ziele für nachhaltige Entwicklung der Vereinten Nationen "11. Nachhaltige Städte und Gemeinden, 12. Verantwortungsvolle Produktion und Konsum, 13. Klimaschutz und 17. Partnerschaften zur Erreichung der Ziele“ fortzuführen.

KURUMSAL MAIL K12NET MOBILE K12NET SİSTEM GİRİŞİ