Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Tanıtımı 2023-09-29

Ödül lideri öğretmenlerimiz Pelin Özbay, Hayrettin Şahin, Burak Çakır ve süpervizörümüz Mert Bostan tarafından 10. sınıf öğrencilerimize Uluslararası Gençlik Ödülü Programı (Duke of Edinburgh's International Award) tanıtımı yapıldı.

Uluslararası Gençlik Ödülü Programı, 2018 yılından beri okulumuzda başarıyla uygulanmaktadır ve öğrencilerimizin farklı alanlardaki gelişimlerine katkı sunmaktadır.

"Uluslararası Gençlik Ödülü" Nedir?

130’dan fazla ülkede uygulanan; ülkemizde, TİKAV’ın (Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı) "The Duke of Edinburgh’s International Award-Türkiye" Ulusal Otoritesi olduğu Ödül Programı, 14-24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılımına açık, dünyanın önde gelen gençlik başarı ödülüdür.

Ödül Programı; Toplum Hizmeti, Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim, Macera ve Keşif ile yalnızca Altın kategoride yer alan Toplumsal Uyum Projesi bölümlerinden oluşmaktadır.