Yaşar Kemal Vakfı Öğretmen Buluşması 2023-09-25

"İnsanlığın mayası aydınlık ve umuttur. İnsanlığın mayasında güzel, aydınlık, pırıl pırıl, umut, gelecek türküleri söyleyen düş dünyaları kurmak var."  Yaşar Kemal

Bu yıl 23 Eylül Cumartesi günü Darüşşafaka Cemiyeti ve Yaşar Kemal Vakfı dayanışması ile Bugazada Sait Faik Abasıyanık Evi Müzesi'nde ikincisi düzenlenen öğretmen buluşmasına okulumuzun Eğitim Koordinatörü Ali ESEN ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Arzu YILMAZ katıldılar.

Öğretmenlerimiz, Yaşar Kemal'in eserlerinin ve ruhunun okulumuzun her köşesinde öğrencilerimizle birlikte olduğu 2022-2023 eğitim yılında, ona ithafen "Edebiyat ve Doğa" temasıyla Türkçe-Edebiyat Bölümü'müz tarafından yayınlanan "Satır Başı" edebiyat dergimizi, Yaşar Kemal Vakfı Başkanı Ayşe Semiha BABAN GÖKÇELİ'ye hediye ettiler.