Cumhuriyet Yolculuğunun 100. Yılı 2023-09-24

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çıktığı Cumhuriyet yolculuğunun 100. yılında  yeni eğitim ve öğretim yılına coşkulu bir açılış töreni ile "Merhaba!" dedik.

Bugün ilkokul birinci sınıflarımızın çıkış seremonisi ile başlayan törenimizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın ardından açılış konuşmasını Kurucu Temsilcimiz Sayın Doç. Dr. Ahmet AYAR yaptı. 8. sınıf öğrencimiz, Utku Ata YAVUZ'un piyano dinletisi ile devam eden törenimizde MSK ailesinin 1997-1998 öğretim yılı mezunu ve aynı zamanda okul birincisi olan Sayın Sinem DUYUL, anlamlı mezun konuşması ile yer aldı. Son olarak 6. sınıf öğrencimiz Lara YAĞCI ile 7. sınıf öğrencimiz Nehir ALYANSOĞLU, seslendirdikleri şarkı ile açılış törenimizi renklendirdiler.

Tam 30 yıldır, ilkeleri ve fikirleriyle olmaz denileni olur kılan güçlü bir iradeye, yenilmez bir güce ve  geniş bir ufka sahip olan Atatürk'ün en büyük mirası Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacak ve ilelebet yaşatacak gençler yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz.

#geleceğibirlikteşekillendirelim

#mimarsinankoleji