ORTAOKUL / ETÜT PROGRAMI

Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerine yönelik yapılan etütlerimiz, aylık olarak her hafta yapılan Teog Hazırlık sınav sonuçlarına ve öğretmen gözlemlerine göre eksik olduğu tespit edilen konuların kazanımlarına yönelik planlanmaktadır. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iki farklı seviye grubunda gerçekleştirilmektedir. Öğrenciniz, belirlenen konularda eksiği varsa aylık olarak etütlere yönlendirilmektedir.

Öğrencinizin hangi etütlere katılması gerektiğinin bilgisi, web sitemiz ve k12.net sistemi üzerinden paylaşılmaktadır. Etütler, 16:10–16:50 saatleri arasında yapılmakta olup, yazılı sınavların olduğu hafta ise etütler yapılmamaktadır.

8.Sınıf öğrencilerinin ise dört farklı seviye grubunda hafta içi ve Cumartesi günleri, Teog derslerinden etüt çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Etüt Yönergesi için lütfen tıklayınız.