17. Okul-Aile İş Birliği Sempozyumu

Endüstri Devrimi, teknolojik ilerleme ve ekonomik büyümeyi sağlarken bir yandan da doğal kaynakların sınırsız şekilde kullanılmasına neden olmuştur. Günümüzde küresel salgın hastalıklar, çevre ve doğa olaylarının yıkıcı etkisi gezegenimizdeki tüm canlıları tehdit etmektedir.  Gelecek nesillerin refahını sağlamak ve gezegenimizi koruyabilmek, bizleri önemli bir tercih yapmak zorunda bırakmıştır. Bilim insanları, sürekli büyümeyi temel alan endüstri medeniyetinin yerini sürdürülebilir bir kalkınma paradigmasının almasını bir zorunluluk olarak görmeye başlamıştır. Şüphesiz ki “Sürdürülebilir Kalkınma” için gerekli bilgi ve becerilerin edinilmesi ancak “Sürdürülebilirlik Odaklı Eğitim” ile mümkün olabilir.

9 Aralık 2023 Cumartesi günü, birbirinden kıymetli konuşmacılarımızın katılımıyla “Sürdürülebilirlik Odaklı Eğitim” konusunu, biraz da disiplinler üstü doğasına uygun olarak eğitim, iklim bilimi, hukuk ve sanat perspektiflerinden ele alacağımız 17. Okul-Aile İş Birliği Sempozyumu'muza tüm ailelerin ve eğitimcilerin katılımından onur duyarız.

Sempozyuma katılacak konuklarımızın aşağıda yer alan katılım formunu doldurmalarını rica ederiz.

Not: Katılım sertifikası almak isteyenlerin sempozyum günü Danışma Birimi'ne kayıt yaptırması gerektirmektedir.

Katılım Formu: https://forms.gle/Kqnfkrnr1oNnh12q8