Gençler, Yaşar Kemal’in Binbir Çiçekli Bahçesinde 2024-03-08

Yaşar Kemal Vakfı’nın düzenlediği sergiye davet edilen okulumuz lise ve ortaokul öğrencilerimizle, edebiyatın büyük ustası Yaşar Kemal’in eserlerine bir bakış açısı sunan “GENÇLER, YAŞAR KEMAL’İN BİNBİR ÇİÇEKLİ BAHÇESİNDE” sergisine katıldık.
Yaşar Kemal’in kaleminden çıkan karakterler, olaylar ve doğa betimlemeleriyle dolu bu sergi; onun zengin edebi mirasını keşfetmek ve anlamak için muhteşem fırsatlar sundu. Eserlerindeki derinlik ve insanlık temasıyla bilinen Yaşar Kemal’in dünyasına adım atarak âdeta kültürel bir keşfe yolculuğa çıktık.
“GENÇLER, YAŞAR KEMAL’İN BİNBİR ÇİÇEKLİ BAHÇESİNDE” adlı sergiye katılım gösteren öğrencilerimize ve Türk Dili ve Edebiyatı-Türkçe Bölümü Öğretmenleri’mize teşekkürlerimizi sunarız.