ANADOLU LİSESİ / KULÜPLER

UYGULAMALI DERSLER

Mimar Sinan Eğitim Kurumları olarak sahip olduğumuz fiziksel şartları en verimli şekilde kullanarak öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla uygulamalı derslerimizin planlaması yapılmıştır.

Okulumuzda haftalık akademik ders programı içinde iki saatlik alan uygulamalı derslere ayrılmıştır. Uygulamalı dersler branşlaşma şeklinde işlenmektedir. Dönem başında öğrencilerimiz kendilerini geliştirmek için istedikleri bir uygulamalı ders branşını seçerler. Branşlarımız aşağıda belirtildiği gibidir:

Beden Eğitimi: Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Fitness, Plates, Futbol

Müzik: Orkestra, Gitar

Resim: Karakalem ve Tekstil

Astronomi ve Uzay Bilimleri

Tiyatro Kulübü

Dans

Kodlama

SERTİFİKA KURSLARI

Mimar Sinan Eğitim Kurumları öğrencilerini üniversite giriş sınavlarına hazırlamanın yanında profesyonel hayata da hazırlar. Profesyonel iş yaşamı;  akademik bilginin ötesinde karar verme ve zaman yönetimi becerisi gelişmiş, sorumluluk alabilen ve iletişim gücü yüksek bireyler ister.  Yükseköğrenim kurumlarını amaç olarak değil, hedeflediğiniz hayatı yaşamanıza yardımcı olacak kurumlar olarak gördüğümüz için her öğrencimizin hayatına değer katacak eğitimler düzenliyoruz. Yıl boyunca, alanında uzman isimlerden eğitimler alarak öğrencilerimizde ilgi alanları oluşturmayı hedefliyor ve katıldıkları eğitimleri sertifika ile belgelendiriyoruz. Profesyonel iş yaşamı akademik başarıdan önce kendini geliştirmiş bireyler aradığı için, kariyer planlarınızı lise sıralarından yönlendirmenizi istiyoruz. Öğrencilik hayatı boyunca kendine değer katmasını istediğimiz lise öğrencilerimiz istedikleri sertifika programlarına katılabilirler.

KURUMSAL MAIL K12NET MOBILE K12NET SİSTEM GİRİŞİ