FEN LİSESİ / ETÜT PROGRAMI

Mimar Sinan Özel Anadolu-Fen Lisesi öğrencilerimizin akademik başarılarını sağlamak ve geliştirmek amacıyla iki farklı etüt programı oluşturulmuştur.

Zorunlu Etüt:

Ortak sınavlar, KDS, yazılı sınavlar veya ders içi durumlara göre, ders öğretmenleri tarafından belirlenen, öğrencilerin zorunlu olarak dokuzuncu saat eğitim gördükleri programdır. Zorunlu etütler salı, çarşamba ve perşembe günleri gerçekleşir ve iki haftalık periyotlar halinde düzenlenir. Program okul panomuzda ve web sayfamızda yayınlanır.

Serbest Etüt:

Ortak sınavlar ve KDS sonuçlarına bakılmaksızın isteyen her öğrencinin iki haftada bir etüt için hazırlanan formlar aracılığı ile konu anlatımı ya da soru çözümü amacıyla katılabileceği etüt programıdır. Salı, çarşamba ve perşembe günleri okul sonrasında gerçekleşen etüt programıdır.